неділя, 25 лютого 2018 р.

Магнітні кутники для зварювання

За допомогою зварювальних магнітів відбувається надійне закріплення зварювальних конструкцій, що істотно спрощує роботу і забезпечує більш якісний результат. Магніти часто застосовуються при зварюванні напівавтоматичними зварювальними апаратами.
Магніти для зварювання , можуть спростити Вашу роботу при зварюванні великих конструкцій і позбавити вас від необхідності утримувати деталь власноруч.
Використовуючи магнітні тримачі для зварювальних робіт, Ви істотно економите свій час і витрачені зусилля, при цьому отримуєте якісний результат. Магнітні косинці мають можливість швидкої установки і монтажу, а також дозволяють встановлювати точні кути 45º, 90º, 135º.
Також розроблені магніти з вимикачем, що дозволяє легко приєднувати і від'єднувати кутник від конструкції. Також є набори з чотирьох магнітів, для зварювання прямокутних і ромбічних конструкцій. Приблизна вартість одного магніту від 60 до 650 грн в залежності від ваги, яку він повинен притягувати та марки виробника. Ось декілька прикладів таких магнітних кутників.
1. Магнітний косинець Дніпро-М МКВ-1013

Магнітний косинець Дніпро-М МКВ-1013 призначений для точного з'єднання деталей і прискорення монтажних робіт. Цей інструмент — ефективна заміна струбцинам і громіздким затискачам, він здатен встановлювати кути 45°, 90° і 135°, а вбудований вимикач дає змогу виставити необхідне для роботи положення, швидко прибрати тримач із конструкції й очистити його від металевих частинок. Маючи силу зчеплення 14 кг, магнітний косинець підходить для роботи з листовим металом і всіма видами профілю. Виробником є Китай. Вартість такого кутника складає приблизно 460 грн.
2. Магнітний косинець Yato YT-0865

Магнітний тримач (кутник) YT-0865 призначений для додаткового зручності при проведенні зварювальних, слюсарних або паяльних робіт, в якості допоміжного магнітного шаблону. Використовується для утримування металевих оброблюваних поверхонь під необхідним кутом. Вага утримання, кг - 34,0. Кут утримання, град. - 45, 90, 135. Габарити, мм - 110x110x110 (товщина - 20). Виробник - Китай. Приблизна вартість 200 грн.
3. Магнітні косинці Hartmann (3 шт)
Набір магнітних фіксаторів для зварювання 11,5кг, 22,5кг, 34кг - 3шт "Hartmann". Магнітні фіксатори виготовлені з листової сталі, а також потужних феритових магнітів. Забезпечує точне з'єднання матеріалів під наступними кутами 45°, 90° і 135°. Косинці призначені для тимчасового фіксування під заданим як кутом металевих елементів під час зварювання, свердління та інших дій, що вимагають використання обох рук. За допомогою магнітних кутників, дуже зручно утримувати під потрібним кутом листові деталі, рамні конструкції, під заданим кутом для зварювання або свердління. Маючи 3 магнітних фіксатора Ви запросто можете зварити будь-яку металеву конструкцію.

Отже, як Ви бачите вибір магнітних фіксаторів дуже великий, Вам лише необхідно обрати той який Вам підходить для вашої роботи і для вашої зварної конструкціїї. Бажаю успіху!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар